İnstagram’ın bazı özellikleri karışık olabiliyor. Sıkça yenilenen instagram bir arşiv özelliği sunuyor. İstediğiniz paylaşımı arşive alarak istediğinizde kolayca ulaşırsınız ve silmekten kurtulabilirsiniz. Şimdi instagram arşiv özelliğinin kullanımına bakalım.

Bazı sorularınız var gibi hissediyorum 🙂 hemen cevaplayalım

Arşive aldığım fotoğrafı profilimden sildiğim zaman, arşivdeki fotoğrafta gider mi?

Cevap: Hayır. Arşivde durur ve arşivinizi sadece siz görürsünüz. Böylece fotoğraflarınızı silmeden arşivinizde  saklayabilirsiniz ve istediğinizde yeniden profile alabilirsiniz

İnstagram: Arşive Ekle/Çıkar Özelliği Kullanımı

→ Öncelikle  arşive almak istediğimiz fotoğrafa tıklıyoruz

→ Ardından sağ tarafta bulunan 3 noktaya tıklayıp Arşivle diyoruz

Aşağıda görselle desteklenmiştir anlatım.

  Arşive alınan fotoğraf nereye gidiyor?

→ Profilinize girip ve üstte bulunan  saat ibaresine tıklayın

→Ardından arşive aldığınız fotoğrafları göreceksiniz. Burada istediğiniz fotoğrafa tıklayıp altta bulunan “sil” ibaresinden  silebilirsiniz ya da öne çıkar diyebilirsiniz. hatta isterseniz gönderi olarak tekrar paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir